Homepage  |  Weblog  |  Een nieuwe website

#Blog

Een nieuwe website

Tuesday, April 13, 2010 door Nick van Alst

Dit is mijn eerste Blog op mijn nieuwe website. Zoals je kunt zien is deze website gericht op actualiteit en hierbij wordt volop gebruik gemaakt van de nieuwe social media zoals Twitter. Door de koppeling van deze site met mijn Twitter berichten (Tweets) zal de website steeds voorzien zijn van mijn laatste nieuwsfeiten en wetenswaardigheden.

Doel hierbij is om de lezer van mijn website "real-time" te informeren over mijn activiteiten en bevindingen. Ik hoor je haast vragen: "waarom zou je dat doen?". Voor mij is de belangrijkste reden om op deze wijze een discussie met jullie op gang te brengen waarbij het delen van meningen en argumenten mij en ik hoop ook jullie kunnen inspireren.

Behalve via deze website kun je me natuurlijk ook volgen via Twitter onder mijn naam: @Rob_Bensdorp.

2 reactie(s) voor “Een nieuwe website”

  1. John Zegt:


    Hi Rob, ziet er strak uit. Gefeliciteerd! Keep up the good work.
  2. interim projecten | executive interim management Zegt:


    Bedankt voor dit geweldige bericht. Het is uiterst nuttig voor mij. Zou je het erg het bijwerken van uw blog met meer informatie

Laat een reactie achter:

Naam:  
E-mailadres:  
Website:
Reactie:  
  Typ de woorden over die hieronder weergegeven staan:
 
 Nieuwe code