Homepage  |  Weblog  |  Gelijk hebben......nu nog gelijk krijgen!

#Blog

Gelijk hebben......nu nog gelijk krijgen!

Tuesday, May 11, 2010 door Nick van Alst

Gelijk hebben, maar nu nog gelijk krijgen…… Ik kom het vaak tegen in organisaties: mensen die vaak gelijk hebben, maar het slechts zelden krijgen. Deze mensen raken hier vaak enorm door gefrustreerd en zullen uiteindelijk afhaken om een bijdrage te willen leveren aan die organisatie. Dit kan zich uiten in een lage betrokkenheid of zelfs uitval door ziekteverzuim.

 Wat is het probleem? Niet zelden hebben deze mensen een probleem met hun persoonlijke effectiviteit. Ze weten niet hoe ze effectief hun boodschap over de bühne kunnen krijgen naar chefs, maar ook niet naar collega's of zelfs ondergeschikten. Door jarenlang dit niet effectieve gedrag te vertonen staan ze vaak totaal geïsoleerd in de organisatie. Dit kost de organisatie bovendien veel geld!

BMS verzorgt op maat gemaakte management trainingen op velerlei gebied waaronder op maat gemaakte persoonlijke en/of team effectiviteits trainingen. Klik hier om meer informatie te vragen.

1 reactie(s) voor “Gelijk hebben......nu nog gelijk krijgen!”

  1. richardmlldk Zegt:


    Find out what you need to improve in yourself to become more EFFECTIVE!

Laat een reactie achter:

Naam:  
E-mailadres:  
Website:
Reactie:  
  Typ de woorden over die hieronder weergegeven staan:
 
 Nieuwe code